Op zoek naar armenië?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     armenië
 
ARMENIE Landenweb.nl.
am ARM 374. Armenië ligt in het zuidwesten van Azië op de Kaukasus. Armenië grenst aan: Turkije in het westen, Georgië in het noorden, Azerbeidzjan in het oosten en Iran in het zuiden. De oppervlakte van Armenië is 29.800 vierkante kilometer.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Armenië. Armenië.
Jerevan is niet alleen de hoofdstad van Armenië, het is ook nog eens een van de oudste steden ter wereld. Je kijkt vanuit de hoofdstad op Ararat, een uitgedoofde vulkaan op grondgebied van Turkije en nog altijd de nationale trots van Armenië.
Landinformatie Armenië.
Er is geen Nederlandse ambassade of consulaat in Armenië. Nederlandse vertegenwoordiging in Tbilisi, Georgië I www.nederlandwereldwijd.nl/landen/georgie Belgisch honorair consulaat in Armenië 10, rue David Anhaght bâtiment 2, 0037 Yerevan T 374 10 289 686 E email protected Ambassade van Armenië in Nederland Laan.
Cultuurreis Armenië Christelijke Groepsreis Azië DrieTour.
Oudste christelijke natie. Dag tot dag. Home Alle bestemmingen Azië Armenië Armenië. Spiritueel, gastvrij en gastronomisch Armenië. Ontdek op deze 10-daagse rondreis Armenië, de oudste christelijke natie ter wereld. In 301 werd het christendom er de staatsgodsdienst, eerder dan in welke regio dan ook.
Rondreis Georgië en Armenië De wereld is Kras.
Officiële naam: republiek Armenië Oppervlakte: 29.700 km Ligging: grenzend aan Georgië, Turkije, Iran en Azerbeidzjan Hoofdstad: Jerevan Inwoners: ca. 3 miljoen Taal: Armeens Staatsvorm: Presidentiële rupubliek Valuta: Armeense Dram AMD Tijdverschil: zomer 2 uur, winter 3 uur Voltage: 220 Volt.
Armenië Wikikids.
Dit zijn de grote steden van Armenië volgens telling in 2001.: Plaats Armeens Inwoners. Zie Provincies van Armenië voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Dit zijn de 11 provincies van Armenië.: Sinds dat Armenië onafhankelijk is geworden, is het bevolkingsaantal gekrompen.
Rondreis in Armenië op maat Evaneos.
Reizen door Armenië betekent ook het ontmoeten van een trots, gastvrije en warme mensen, altijd dolblij om hun passie met bezoekers te delen en hen te assisteren in het ontdekken van het land. Wacht niet langer, u kunt uw reis naar Armenië op maat maken.

Contacteer ons