Zoeken naar Bongarts

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     Bongarts
 
Huisarts Bongarts, E.T.
Huisarts Bongarts, E.T. Werkzaam bij Huisartsenpraktijk Wormerveer, Wormerveer. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 8 waarderingen. Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.
FC Twente shirt voor Pepijn Bongarts SV Dalfsen.
Voor Pepijn Bongarts was het afgelopen zondag wel een heel bijzondere dag. Voorafgaande aan de wedstrijd FC Twente PEC Zwolle mocht hij met zijn vader en zijn twee opas het veld op om geïnterviewd te worden door de stadionspeaker van FC Twente.
In memoriam, Nikki Bongarts Tophandbal Dalfsen.
Wij zijn verdrietig door het overlijden van Nikki Bongarts. Handballen vond zij heerlijk en heeft ze zo lang mogelijk gedaan. Dit weekend staan wij 1 minuut stil en gedenken we haar bij onze wedstrijden. Wij wensen de familie veel sterkte.
Bongarts van Doornick BHIC.
Hun dochter Elisabeth is geboren 27-1-1833 in Kervendonk en overleden 5-12-1913 in Mook.op 2-11-1858 is zij gehuwd met Theodorus Augustinus Roelofs. Er kan bij vermeld worden dat bij het overlijden van Mathias Bongarts in 1848 een Lambertus van Doornick een van de aangevers was.
Huisartsen Wormerveer Huisartsengroepspraktijk.
De mensen die voorheen dokter Smits als vaste arts hadden zijn nu verdeeld over de andere vier vaste artsen: dokter Elands, dokter Bongarts, dokter van Melle, dokter Lankhorst. Mocht u voorkeur hebben voor een andere arts dan waarbij u nu bent ingedeeld, dan horen wij dat graag van u.
Indrukwekkend afscheid van Nikki Bongarts SV Dalfsen.
Indrukwekkend afscheid van Nikki Bongarts. 11 oktober 2017 Dirk Mosterman. Vanmiddag werd in Theater De Stoomfabriek afscheid genomen van de vorige week overleden Nikki Bongarts. Het was een indrukwekkende bijeenkomst waar ook het JO11-2 team van SV Dalfsen een bijdrage aan leverde.

Contacteer ons