Resultaten voor kasteel te koop duitsland

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kasteel te koop duitsland
 
Syburger Wasserschloss te koop Schloss Möhren.
Wij vinden het heerlijk om oude gebouwen te bekijken en te beoordelen op evt koop en exploitatie. Zo is Schloss Raitenbuch, Schloss Ottingen, boerderij de Wieshof, een oude fabriek in Leipzig en een Italiaanse Villa uit 1783 in Eichstätt voorbij gekomen.
Kasteel / burcht, Luxe onroerend goed te koop MasterHomes.
Details voor onroerend goed Betoverend en indrukwekkend kasteel in Umbrië. Groot landgoed met kasteelachtig huis in de poesta te koop. Prijs op aanvraag. Details voor onroerend goed Groot landgoed met kasteelachtig huis in de poesta te koop. Prachtig luxe kasteel te koop.
Kasteel Kopen in Saksen Duitsland.
prachtig te renoveren kasteel 36900000., een bijzonder objekt ong 200m van het strand bij een meer van 1300ha Het slot heeft div mogelijkheden zoals appartementen ombouw hotel, kuuroordof, als u dat wilt geheel voor uw zelf als kasteelheer. Het meer wordt het grootste uit de hele omgeving met zeer veel bekende fietsroutes kijkt u ook op www.debie.info. Zoek naar kerncentrales in Duitsland via Google maps.
Eén van deze 15 fraaie kastelen kan dus binnenkort van jou zijn.
Advertentie Lees hieronder verder. Villa Kampffmeyer in Duitsland. Vraagprijs: prijs op aanvraag. Dit bouwwerk stamt uit de jaren 20 en ligt te midden van een door UNESCO beschermd natuurgebied. Ook mooi meegenomen: slechts op steenworp afstand van Berlijn. Advertentie Lees hieronder verder. Advertentie Lees hieronder verder. Meer van Cultuur Reizen. De manier waarop je hallo uitspreekt zegt dit. Amal Clooney helpt Meghan Markle wennen in Londen. Advertentie Lees hieronder verder. Het nieuwe album van Madonna is uitgelekt. Serena Williams in pikante cat suit op tennisveld. Dit is hoezeer Roseanne aan het verliezen is. 10 Verrassende stadsstranden door het ganse land. Binnen kijken bij Cameron's' huis uit The Holiday. Harry en Meghan komen binnenkort naar Nederland. Kitty Spencers beste Instagrammomenten. Deze Zweedse prins maakt zijn Instagram openbaar. De 20 indrukwekkendste kastelen wereldwijd. Te koop: beroemd Frans kasteel.
7 kastelen te koop zónder renovatiekosten 925.nl.
7 kastelen te koop zónder renovatiekosten. date'd-m-Y' om Hi, current_article-date? 5 keer gedeeld. Geregeld worden monumentale/historische panden voor een symbolisch laag bedrag verkocht met als reden dat de kopende partij vervolgens verplicht is het aangekochte te onderwerpen aan een gepeperde renovatie. Deswege zocht 925 voor u enkele exorbitante woongelegenheden waarbij u, niet direct, met torenhoge renovatie kosten wordt geïncommodeerd. In Oud Valkenburg vindt u voor 95, miljoen euro deze vesting uit 1200. Gelegen op een eiland, dus mét gracht. Het kasteel is meerdere malen verbouwd, maar de autenthieke, tien centimeter dikke eiken deuren van meer dan 300 jaar oud doen nog steeds dienst.
Te koop: Kastelen in Europa! Manify.nl.
Er is nog een klein binnentuintje aangelegd dat leidt naar een Italiaanse tuin en park. Burg Rheineck in Duitsland: 233, miljoen. Burg Rheineck heeft meer dan genoeg privacy met 500 bomen en is meer dan 1000 jaar oud. Het kasteel heeft een adembenemend uitzicht over de Rijn en heeft meer dan 30 hectare grond met een tennisbaan en een helikopterplatform. Wat heeft dit kasteel allemaal te bieden?
Kasteel te koop Prestigieus internationaal onroerend goedy Immoulin Group Moulin.
Aanbod onroerend goed. Internationaal onroerend goed gespecialiseerde makelaars. Onroerend goed verkopen. Villa Appartementen Penthouse Landhuis Molen Herenhuis Nieuwbouw Boerderij Hotel Bouwgrond Kasteel. Aan de kust Golf Jachthaven Paarden Wijngaard BB Ski Nieuwbouwproject. Kastelen te koop aangeboden Prestigieus internationaal onroerend goed.
Kasteelruïne met rustiek huisje te koop in Duitsland 2dehands.be.
Kasteelruïne met rustiek huisje te koop in Duitsland, 20 km vanaf de Moezel. Afstand tot Arnhem is ongeveer 350 km. De onderste helft van het huisje bestaat uit een oude kasteeltoren met een kerker. De bovenste helft van het huisje is een typisch Duitse vakwerkbouw. Een interne verbouwing is in gang gezet, maar nog niet afgerond, er zit nog eigen werk aan. Woonoppervlak circa 75m2. Het huisje is aangesloten op riolering, elektriciteit en water. Er hoort een kasteelruïne bij daterend uit de elfde eeuw. Dit was in vroeger tijden een belangrijke burcht die in het bezit is geweest van Duitse adel direct gerelateerd aan keizer Heinrich II, keizer Konrad II en paus Leo IX. Het geheel staat op een romantische bergtop van circa 5.000 meter eigen grond met blijvend vrij uitzicht. De toegangsweg tot het kasteel loopt tussen de rotsen door.

Contacteer ons