Meer resultaten voor kasteel elst duitsland

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kasteel elst duitsland
 
Kastelen van de moezel Burg Eltz.
Burcht Eltz is een van de belangrijkste burchten in Duitsland, gelegen in de plaats Wierschem. Het is sinds 1157 de residentie van de graven van Eltz. Er werd 500 jaar lang aan gebouwd waardoor zowel middeleeuwse. alsook gebouwen in renaissance stijl ontstonden. Rond zijn imposante slotplein staan acht woontorens. Binnen valt er adellijke wooncultuur door de eeuwen heen te bewonderen. In de schatkamer worden kunstvoorwerpen van goud en zilver, ivoor en porselein. evenals historische wapens bewaard. Burg Eltz stond afgebeeld op de oude 500-Mark biljetten. In tegenstelling tot bijv. de Reichsburg in Cochem, is het slot niet vanaf de weg te zien. Hierdoor is het niet zo'n' toeristische trekpleister, wat de sfeer zeker ten goede komt. Het is gelegen aan een riviertje, wat in vroegere tijd., een belangrijke handelsroute vormde tussen de Moezel en de Eifel. De functie van het kasteel was het heffen van tol op deze handelsroute.,
Burg Eltz Moselkern Mooiste Kasteel van Duitsland.
Deze ingewikkelheid geeft de burcht een buitengewoon romantisch karakter. De burcht ligt een eindje van de Moezel af, in een bos op een steile rots. Met zijn acht spitse torens is het één van de mooiste en best bewaard gebleven burchten van Duitsland en dus zeker een bezoekje waard.
Burg Eltz Wierschem 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
21 april 2018 beoordeeld. Mooiste kasteel in Duitsland? Ongeveer 10 jaar geleden hadden we dit kasteel al gezien vanaf afstand in de avond, toen konden we verder niet naar binnen en hadden we kunnen doorrijden. Nu is alles meer georganiseerd op grotere bezoekers aantallen.
Burg Eltz Wikipedia.
Burcht Eltz is één van de belangrijkste burchten in Duitsland, gelegen in de plaats Wierschem. Het is sinds 1157 de residentie van de graven van Eltz. Er werd 500 jaar lang aan gebouwd waardoor zowel gebouwen in Middeleeuwse als in Renaissance stijl ontstonden. Rond zijn imposante slotplein staan acht woontorens. Binnen valt er de adellijke wooncultuur door de eeuwen heen te zien. In de schatkamer worden kunstvoorwerpen van goud en zilver, ivoor en porselein evenals historische wapens bewaard. Externe link bewerken. website Burg Eltz. Zie de categorie Burg Eltz van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleBurg_Eltzoldid51683532.: Kasteel in Rijnland-Palts.
Burg Eltz: Informatie vakantie aan de Moezel.
Uitnodigend, koninklijk en zo romantische gelegen als een sprookjeskasteel wacht een van de best behouden burchten van Duitsland op u. Hoog boven de Moezel torent Burg Eltz bovenop de rots. Duik in de spannende geschiedenis van de burcht en haar bewoners. In de schatkamer in de keldergewelven is een bijzondere kunstverzameling te bezichtigen met meer dan 500 objecten uit de 800 jarige geschiedenis van het kasteel.
Startpagina Burg Eltz.
Vervolgens vindt u onder de rubriek Reisplanner alle wetenswaardigheden met betrekking tot uw bezoek en de route ernaartoe. Om beter te kunnen genieten van het kasteel, raden wij u aan voor 11.00 uur of na 15.00 uur te komen. Wij verheugen ons op uw bezoek!
Burg Eltz Münstermaifeld Beilstein Moezel Duitsland. Informatie Reviews Burg Eltz Münstermaifeld Zoover.
09 juli 2015. Vanaf het parkeerterrein is het kasteel nog niet te zien en als we te voet verdergaan, duikt plotseling de prachtige burcht in haar volle glorie op. Het kasteel is nooit verwoest door oorlogsgeweld en tijdens de rondleiding met een gids zeker de moeite waard!
Burg Eltz bezoeken? Ontdek het geheel intact kasteel.
Opvallend zijn ook de vele Vlaamse en Brusselse wandtapijten die hier hangen. Bij het vrij bezoek aan de schatkamer zal je versteld staan van de kunstwerken en oude voorwerpen die deze familie bezit. Dit kasteel is dan ook terecht één van de topattracties langs de Moezel.

Contacteer ons