Resultaten voor kasteel cochem duitsland

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kasteel cochem duitsland
 
Cochem bezoeken? Ontdek dé Moezel wijnstad en Reichsburg burcht.
Een wijnstad met talloze wijnfeesten en de Reichsburg. Cochem is een uitgesproken toeristenstadje, die je tijdens je vakantie Moezel niet mag overslaan. Een bijzondere bezienswaardigheid is het kasteel, dat in de 19e eeuw geheel hersteld werd en nu trots boven de stad staat.
Reichsburg Cochem. Het kasteel hoog boven de Moezel.
Reichsburg Cochem, het kasteel hoog boven de Moezel, is hét gezicht van Cochem en een mooie bezienswaardigheid om te bezoeken wanneer je in de Eifel in Duitsland bent. Hoog boven de Moezel is de prachtige burcht, Reichsburg Cochem te zien.
Rijkskasteel Cochem Cochem Duitsland. Informatie Reviews Rijkskasteel Cochem Zoover.
Na de tocht door het kasteel kan je nagenieten in de bar. Gereisd met oudere kinderen in mei 2017. Reageer op deze reviews Reageer. 21 juli 2017. De burcht is prachtig maar wel een hele klim naar boven. Van verre kan je deze burcht al zien statig boven de stad Cochem.
Kasteel de rijksburcht Cochem aan de Moezel Reisburg Cochem Duitsland online reisgids voor beginners.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Kasteel Rijksburcht Cochem. Pinner-Kreuz en kabelbaan. Kapucijner Klooster Cochem. Historische mostermolen Cochem. Restaurants in Cochem. Hotels in Cochem. Kerstmarkt in Cochem. Cochem Duitsland online reisgids voor beginners Ondersteund door WordPress.
Reichsburg Cochem 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Bus kost 250, enkel of 400, retour. Het kasteel incl rondleiding 6 meer lezen. 5 dagen geleden beoordeeld. Lees alle 1.452 beoordelingen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 37%. 36, 56812, Cochem, Rijnland-Palts, Duitsland.
bezoek aan het kasteel van cochem ad moezel Reizigersbeoordelingen Reichsburg Cochem TripAdvisor.
Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. bezoek aan het kasteel van cochem ad Reichsburg Cochem. Cochem Wat te doen. bezoek aan het kasteel van cochem ad moezel. Beoordeling van Reichsburg Cochem. 36, 56812, Cochem, Rijnland-Palts, Duitsland.
Rijksburcht Cochem Cochem burcht Moezel in Duitsland.
Tourist-Information Ferienland Cochem Endertplatz 1 D-56812 Cochem / Moezel Duitsland. terug op druk. Tel: 49 0 2671 6004-0 E-Mail: info@ferienland-cochem.de. Musea in het vakantieland Cochem. De Moezelstreek tussen Bremm en Moselkern heeft op het domein van musea het een en ander te bieden.
Rijksburcht Cochem Wikipedia.
Lijst van kastelen in Duitsland. De Rijksburcht Cochem Duits: Reichsburg Cochem is een op een bergkegel gelegen hoogteburcht in het Duitse stadje Cochem aan de Moezel. De zeer beeldbepalende rijksburcht ligt 100 meter boven de stad en diende in de middeleeuwen als tolburcht.

Contacteer ons