Resultaten voor kasteel kopen duitsland

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kasteel kopen duitsland
 
Syburger Wasserschloss te koop Schloss Möhren.
In alledrie zou ik zo als vakantiewoning willen hebben. Maar goed, wij hebben al een kasteel, 45, ha grond, Guthaus, torentjes en middeleeuwse stallen laat ik me daar eerst maar eens op concentreren. Maar mocht je interesse en een tonnetje of 9 of meer over hebben.
Kasteel / burcht, Luxe onroerend goed te koop MasterHomes.
Kasteel Toscane te koop. Exclusief vastgoed wereldwijd. Investeren in vastgoed. Vastgoed Verenigde Staten. Luxe vastgoed met bijzondere ligging. Woning direct aan zee. Vastgoed direct aan het meer. Woning direct aan het strand. Luxe woning met uitzicht op meer. Rustig gelegen villa. Villa met panorama-uitzicht. Top 10 vastgoed zoeken. Kastelen en burchten kopen.
Kasteel Kopen in Saksen Duitsland.
prachtig te renoveren kasteel 36900000., een bijzonder objekt ong 200m van het strand bij een meer van 1300ha Het slot heeft div mogelijkheden zoals appartementen ombouw hotel, kuuroordof, als u dat wilt geheel voor uw zelf als kasteelheer. Het meer wordt het grootste uit de hele omgeving met zeer veel bekende fietsroutes kijkt u ook op www.debie.info. Zoek naar kerncentrales in Duitsland via Google maps.
Eén van deze 15 fraaie kastelen kan dus binnenkort van jou zijn.
Vraagprijs: 49, miljoen. Jammer genoeg staat het huis van Downton Abbey niet op onze lijst, maar de Howsham Hall in Engeland komt aardig dicht in de buurt. Advertentie Lees hieronder verder. Advertentie Lees hieronder verder. Het Sauerburg Kasteel in Duitsland.
Aanbod.
Exclusief Vastgoed Duitsland. De Duitse Deelstaten. Sorteer op datum Sorteer op prijs Sorteer op Woonoppervlakte Sorteer op Grondoppervlakte Sorteer op populariteit. Resultaten per pagina: 5. Unieke Villa Ref: ID0002. Verkocht Prijs: 130.00000., Woonoppervlakte: 1.03200, m. Grondoppervlakte: 8.19800, m. Pluspunten: Eigen park, Unieke ligging, Authentieke details, Historische omgeving.
Te koop: Kastelen in Europa! Manify.nl.
Er is nog een klein binnentuintje aangelegd dat leidt naar een Italiaanse tuin en park. Burg Rheineck in Duitsland: 233, miljoen. Burg Rheineck heeft meer dan genoeg privacy met 500 bomen en is meer dan 1000 jaar oud. Het kasteel heeft een adembenemend uitzicht over de Rijn en heeft meer dan 30 hectare grond met een tennisbaan en een helikopterplatform.
Kasteel te koop Prestigieus internationaal onroerend goedy Immoulin Group Moulin.
Aanbod onroerend goed. Internationaal onroerend goed gespecialiseerde makelaars. Onroerend goed verkopen. Villa Appartementen Penthouse Landhuis Molen Herenhuis Nieuwbouw Boerderij Hotel Bouwgrond Kasteel. Aan de kust Golf Jachthaven Paarden Wijngaard BB Ski Nieuwbouwproject. Kastelen te koop aangeboden Prestigieus internationaal onroerend goed.
Kasteelruïne met rustiek huisje te koop in Duitsland Tweedehands.nl.
Rustiek gelegen op bergtop Oppervlakte.: Kasteelruïne met rustiek huisje te koop in Duitsland, 20 km vanaf de Moezel. Afstand tot Arnhem is ongeveer 350 km. De onderste helft van het huisje bestaat uit een oude kasteeltoren met een kerker. De bovenste helft van het huisje is een typisch Duitse vakwerkbouw. Een interne verbouwing is in gang gezet, maar nog niet afgerond, er zit nog eigen werk aan. Woonoppervlak circa 75m2. Het huisje is aangesloten op riolering, elektriciteit en water. Er hoort een kasteelruïne bij daterend uit de elfde eeuw. Dit was in vroeger tijden een belangrijke burcht die in het bezit is geweest van Duitse adel direct gerelateerd aan keizer Heinrich II, keizer Konrad II en paus Leo IX. Het geheel staat op een romantische bergtop van circa 5.000 meter eigen grond met blijvend vrij uitzicht. De toegangsweg tot het kasteel loopt tussen de rotsen door.

Contacteer ons