Resultaten voor kasteel kopen in duitsland

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kasteel kopen in duitsland
 
Landhuizen en Kastelen: Aanbod.Kastelen te koop Duitsland, Grote landhuizen te koop, Exclusief huis met paardenstallen te koop, Burchten te koop, Kastelen te koop, luxe landhuizen te koop, paardenacco
Een zeldzame kans om een Chateau, doordrenkt van geschiedenis in het prachtige Franse platteland aan te kunnen kopen. Dit middeleeuwse kasteel is een uitzonderlijk object dat gelegen is in het hart van de Loire-vallei. Buiten paardenstallen en o.a. een verwarmd buitenzwembad is. Residence, NRW, Duitsland.
7 kastelen te koop zónder renovatiekosten 925.nl.
Gelegen op een eiland, dus mét gracht. Het kasteel is meerdere malen verbouwd, maar de autenthieke, tien centimeter dikke eiken deuren van meer dan 300 jaar oud doen nog steeds dienst. Bovendien krijgt u er een bewogen geschiedenis bij met een brand in 1575 én een Duitse plundering u kunt wel raden wanneer dat ongeveer plaatsvond.
Kasteel Kopen in Saksen Duitsland.
Werelddelen Europa Duitsland Saksen Kasteel. Terug naar Saksen. Barockschloss Oberlichtenau Op aanvraag. Zie website: www.schlossoberlichtenau.com Privé gebruik is mogelijk. Barockschloss Website: schlossoberlichtenau@hotmail.com Op aanvraag. Doe je website. Heel groot mooie barokke kasteel in Uhyst gelegen aan een meer. Een heel groot vrijstaand kasteel vlak bij het meer Bärwalder See in Saksen in Oost-Duitsland.
Kasteel / burcht, Luxe onroerend goed te koop MasterHomes.
Kasteel Toscane te koop. Exclusief vastgoed wereldwijd. Investeren in vastgoed. Vastgoed Verenigde Staten. Luxe vastgoed met bijzondere ligging. Woning direct aan zee. Vastgoed direct aan het meer. Woning direct aan het strand. Luxe woning met uitzicht op meer. Rustig gelegen villa. Villa met panorama-uitzicht. Top 10 vastgoed zoeken. Kastelen en burchten kopen.
Te koop in Duitsland De Bie.
Te koop in Duitsland: Het statige groote slot / kasteel in 39307 Parchen, in de. Boerderij in Liebschützberg / Oschatz in Duitsland, Saksen. ca 230 m2 ca 5146 m2. Aangeboden een zeer fraaie maar op te knappen vierseitenhof carree, boerderij, gelegen in Bornitz.
Syburger Wasserschloss te koop Schloss Möhren.
In alledrie zou ik zo als vakantiewoning willen hebben. Maar goed, wij hebben al een kasteel, 45, ha grond, Guthaus, torentjes en middeleeuwse stallen laat ik me daar eerst maar eens op concentreren. Maar mocht je interesse en een tonnetje of 9 of meer over hebben.
Kasteel te koop Prestigieus internationaal onroerend goedy Immoulin Group Moulin.
Woonoppervlak 350 m. Kasteel te koop uit de 15e eeuw, liefdevol gerenoveerd, prachtig landhuis, Charente. Grond 63.000 m. Woonoppervlak 620 m. Gorgeous 19th-century old Chateau for sale on 5 ha with gites and pool, in the Tarn. Grond 53.000 m.
Te koop: Kastelen in Europa! Manify.nl.
Er is nog een klein binnentuintje aangelegd dat leidt naar een Italiaanse tuin en park. Burg Rheineck in Duitsland: 233, miljoen. Burg Rheineck heeft meer dan genoeg privacy met 500 bomen en is meer dan 1000 jaar oud. Het kasteel heeft een adembenemend uitzicht over de Rijn en heeft meer dan 30 hectare grond met een tennisbaan en een helikopterplatform.

Contacteer ons