Resultaten voor overnachten in een kasteel in duitsland

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     overnachten in een kasteel in duitsland
 
Kastelen, burchten en designhotels Zien en doen Beieren in Duitsland.
Kastelen, burchten en designhotels. Kastelen, burchten en designhotels Zien en doen Beieren in Duitsland. Zien en doen. Steden en trips. Kunst en cultuur. Zin in natuur. Kastelen, burchten en designhotels. Congresseren in Beieren. Vakantie op een boerderij. Vakantie voor iedereen.
Boek een overnachting in een kasteel Weekendjeweg.nl.
Deze combinatie staat garant voor een bijzonder uitje: je overnacht in de historische sfeer van een kasteel en je hebt daarnaast alle gemakken van de stad binnen handbereik. Zo vind je in Limburg veel luxe kasteel hotels waar je een romantisch verblijf beleeft. Of boek een of meerdere nachten in een landhuis, romantiek gegarandeerd! Neem je partner mee naar een van onze prachtige kasteelhotels. Profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen en waan jezelf kasteelheer of vrouw voor een weekend. Dat is pas vorstelijk genieten! Kasteelhotel in de natuur. Hou je van rust en natuur, kies dan voor een landelijk gelegen kasteelhotel in Nederland, België of Duitsland. Ons aanbod is verspreid over diverse regios van deze landen, keuze genoeg dus. Kasteelhotels hebben veel te bieden: zo hebben deze hotels bijvoorbeeld uitgebreide wellness faciliteiten, uitstekende restaurants of golfbanen. Kasteelhotel in de stad. Overnachten in een kasteelhotel betekent dat je even teruggaat in de tijd.
De 10 beste kasteelhotels in Duitsland TripAdvisor.
We hebben 6 prijzen vanaf 233 vergeleken. 5 van 1.009 Duitsland. Verblijf van drie dagen in dit fantastische Hotel in een prachtige omgeving met een bescheiden doch zekere grandeur. Lekker hotel met gezellige bar en restaurant. Schloss und Gut Liebenberg.
Boek een overnachting in een kasteel Weekendjeweg.nl.
Altijd al een keer in een écht kasteel willen slapen? Weekendjeweg.nl heeft kasteelhotels in Nederland, België, Duitsland en daarbuiten voor je geselecteerd. Een aantal hotels ligt op landgoederen waar je heerlijk kunt relaxen, wandelen en fietsen. Of wat dacht je van een ritje te paard.
Kasteel Schloss Möhren in Treuchtlingen Duitsland Reviewcijfer: 9.6 Zoover.
Reviews Foto's' Tips Vraag en antwoord Weer Kasteel info Kaart. 125 reviews over Kasteel Schloss Möhren in het Nederlands. Iris, 5-1-2018 Rapporteren. Wat een gastvrijheid in in dit verrassend mooie stuk van Duitsland. We hebben genoten van ons verblijf in het prachtige jachtslot waar we iedere dag hebben mogen genieten van versgebakken brood, de prachtige natuur en de vriendelijkheid van de gastvrouw, Sandra de Greeff.
Origineel logeren: kastelen en historische panden Sunjets.
Click Go: 6 topdeals in de kijker. Origineel logeren: kastelen en historische panden. Op zoek naar een origineel adresje voor je volgend weekendje weg? Een overnachting in een kasteel, een hoeve of een voormalig klooster spreekt zeker tot de verbeelding.
Verblijf in een kasteel in Duitsland HotelSpecials.be.
Hotels Duitsland, Kastelen en landhuizen. Overnachten in een kasteel of landhuis in Duitsland? Op deze pagina vind je ons aanbod kastelen en landhuizen in Duitsland. Prijzen zijn per persoon per nacht. Maak je keuze en bekijk de hotel aanbiedingen, arrangementen en last minutes van het door jouw gekozen kasteel of landhuis in Duitsland.
Overnachten in een luxe hotel in een kasteel, op een château en op een culinair landgoed in o.a. Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Overnachten op mooie kastelen in Zuid Limburg of bij Brussel
In Nederland zijn de meeste kasteelhotels gevestigd in kastelen uit de 18de en 19de eeuw. Deze kastelen werden soms op de plek van een middeleeuws kasteel gebouwd. De 18de en 19de-eeuwse kastelen werden gebouwd als romantische woning of comfortabel zomerhuis voor aristocraten en rijke kooplieden. Een kasteelhotel is nog steeds een ideale bestemming is voor een luxe of romantisch weekendje weg. Zoek een kasteelhotel of landgoed. De kasteelhotels van Duitsland. Vlakbij de Nederlandse grens liggen een aantal uitstekende kasteelhotels. Zo liggen er in de omgeving van Kleef en Weeze. Bijzonder is Kasteelruine Hertefeld in Weeze. Ook bij de Romantische Rijn in de buurt van Keulen en Koblenz zijn een aantal mooie kastelen waar u kunt overnachten.

Contacteer ons