Zoeken naar kasteel zuid duitsland

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kasteel zuid duitsland
 
Slot Neuschwanstein Wikipedia.
Neuschwanstein in Beieren is een kasteel in het dorp Hohenschwangau in de gemeente Schwangau bij Füssen in de Allgäu, gebouwd in de tweede helft van de 19e eeuw in opdracht van de later krankzinnig verklaarde koning Ludwig of Lodewijk II van Beieren. Het is het beroemdste bouwwerk van Lodewijk II en met zo'n' 13, miljoen bezoekers per jaar een van de populairste toeristische attracties van Duitsland.
De 10 beste kasteelhotels in Duitsland TripAdvisor.
Hoteldeals voor Duitsland. Lastminutehotels in Duitsland. Populaire categorieën in Duitsland. Spa Resort in Duitsland. Honeymoon Hotel in Duitsland. Thema Hotel in Duitsland. Hotel met Jacuzzi in Duitsland. Historische Hotels in Duitsland. Wellness Hotel in Duitsland. Luxe Wellness Hotels in Duitsland.
Kasteel Neuschwanstein: het mooiste kasteel van Duitsland.
Home Vakanties Kasteel Neuschwanstein: het mooiste kasteel van Duitsland. Kasteel Neuschwanstein: het mooiste kasteel van Duitsland. Geschreven door de redactie 17 september 2017. De titel zegt het al: het imposante Kasteel Neuschwanstein is het mooiste en meest bekende kasteel van Duitsland.
De mooiste sprookjeskastelen in Duitsland Suncamp.
Dit kasteel behoort tot de topattracties van Duitsland en het kan vooral in hoogseizoen erg druk kan zijn. Schloss Drachenburg in Königswinter. Maak jouw kleine prinsje of prinsesje blij met een bezoek aan Slot Drachenberg, gelegen op de berg Drachenfels bij Königswinter.
De 25 mooiste kastelen in Duitsland Top 10 Reizen Knack Weekend.be.
269 Keer gedeeld. De 25 mooiste kastelen in Duitsland. 13/12/17 om 0900: Bijgewerkt om 0921.: Van het romantische slot Neuschwanstein tot de middeleeuwse burcht Marksburg en van het waterslot Mespelbrun tot de imposante Burg Eltz: de 25 mooiste kastelen in Duitsland in beeld.
Kasteel Neuschwanstein hét sprookjeskasteel van Duitsland.
Kasteel Neuschwanstein in het zuiden van Beieren is vermoedelijk een van de meest gefotografeerde bezienswaardigheden van Duitsland. Met de bouw van het kasteel vanaf 1869 verenigde Lodewijk II elementen van de Wartburg met die van een graalburcht uit de opera Parsifal van Wagner.
Duitsland Beieren Kastelen en paleizen Slot Neuschwanstein.
Zo is de Sängersaal die de koning liet creëren naar het voorbeeld van het gotische slot Wartburg bij Eisenach, gedecoreerd met scènes uit het Parcifalverhaal en de Graalsage. De vijftien meter hoge, in blauw en goud uitgevoerde Troonzaal beslaat twee verdiepingen en is qua ontwerp gebaseerd op een Byzantijnse basiliek.
Kasteel Neuschwanstein in Beieren informatie.
Kijk voor hotels bij onze partner booking.com. Voor treinreizen naar het kasteel Neuschwanstein bent u bij NS Internationaal aan het juiste adres. Wat voor soort. vakantie zoekt u? Schrijf u nu in voor onze. De populairste vakanties. Populair op duitsland-reisgids.nl. Winkelen in Duitsland.

Contacteer ons