Op zoek naar burcht altena sauerland?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     burcht altena sauerland
 
Burg Altena Wikipedia.
De Burg Altena is een op een bergtop gebouwde burcht bij de stad Altena aan de Lenne in het Märkischer Kreis in de deelstaat Noordrijn-Westfalen in Duitsland. In 1911 stichtte Richard Schirrmann s werelds eerste jeugdherberg in de burcht, die nog steeds in gebruik is.
Altena Bezienswaardigheden Toeristische Informatie.
In het dal van de Lenne in het Sauerland ligt de middelgrote stad Altena, bekend om zijn burcht en zijn ijzerdraad. In 1969 zijn aan de gemeente zeven dorpen rondom de oorspronkelijke stad toegevoegd. Altena met ruim 19.000 inwoners, ligt te midden van weelderige bossen.
Altena Sauerland hotelletjeinsauerland.nl.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. This is a placeholder. Voordelige hotels in Altena in het Sauerland Duitsland. Home Burcht Altena Hotels Altena Appartementen Altena. Altena in het Sauerland.;
Burcht van Altena hotelletjeinsauerland.nl.
Bezoek de Burcht van Altena in het Sauerland Duitsland. Home Hotels Altena Appartementen Altena De burcht van Altena.; ligt op een strategische heuvelrug hoog boven de oude stad aan de Lenne, en biedt een prachtig uitzicht over de groene omgeving.
Bezienswaardigheden Sauerland Bekijk de top 7 ANWB.
De burcht van Altena ligt op een strategische heuvelrug en biedt een prachtig uitzicht over de groene omgeving. Stap de Middeleeuwen binnen en bezoek het museum om alles te weten te komen over de geschiedenis van deze fascinerende burcht. Als je met kinderen naar Sauerland gaat, dan moet je naar Fort Fun.
Kastelen en burchten.
Kastelen en burchten. Sauerland beschikt over veel historische kastelen en burchten die je zeker eens moet bezoeken. Beleef de sfeer van vroeger en ervaar hoe het toen was. Deze bezienswaardige burcht heeft verschillende functies gehad zoals rechtbank, riddervesting, gevangenis, ziekenhuis en is nog altijd een jeugdherberg. Bezoek de diverse tentoonstellingen in de burcht en ontdek de vele functies en activiteiten in de regio. En de duistere kerkers niet vergeten natuurlijk! Een kaartje voor de Burcht Altena geeft tevens toegang tot het nabijgelegen Deutsches Drahtmuseum.
Burg Altena Reviews Opinions about Burg Altena in Altena Zoover.
In de burcht zijn ook een restaurant en een jeugdherberg gevestigd. rond de burcht loopt een pad vanwaar men een schitterend uitzicht heeft op het stadje Altena in de rivierdalen. Vanuit het stadje is het een stevige klim omhoog naar de burcht maar men er ook per auto naar toe rijden, bij de ingang van de burcht is een parkeerplaats voor bezoekers.
Burg Altena 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Zeer mooie burcht en eerste jeugdherberg. Deze burcht moet je zeker bezoeken als je in de geburen bent. Je kan er de hoge toren van binnenuit beklimmen en er de ruime omgeving bewonderen. op de binnenkoer kom je in de vertrekken van de jongens en die van de meisjes van de. Stel een vraag over Burg Altena.

Contacteer ons