Meer resultaten voor info turkije

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     info turkije
 
Het klimaat van Turkije.
Onderstaande info gelden ook weer voor de Turkse Rivira, voor deze informatie over andere gebieden in Turkije moet je de specifieke klimaatpagina's' van die plaatsen en/of streken bezoeken. klik hier voor uitleg van de symbolen. De informatie op deze site is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld uit klimaatgegevens van meteorologische instituten, weerkundigen en andere bronnen.
Home Welkom in Turkije.
Wandelen, golf, mountainbiken, zeilen, duiken, raften. Zomaar een greep uit de vele sportieve en avontuurlijke activiteiten in Turkije. Met 15 noteringen op de WereldErfgoedLijst van UNESCO en meer dan 30 locaties op de nominatielijst is Turkije een geweldig land voor cultuur en natuurliefhebbers.
Turkije Wikikids.
Turkije is een land dat tot zowel Europa als Azië behoort. Officieel kan je niet echt spreken over dat Turkije in Europa ligt, omdat er maar 3% in Europa ligt. De rest van Turkije ligt op het schiereiland Anatolië. Turkije is een republiek, dat pas Turkije genoemd werd in 1922.
Handige informatie over vliegvelden / airports in Turkije.
Handige informatie over Turkije en de vliegvelden. Slechts een klein deel van Turkije ligt op het Europese continent, het overgrote deel ligt op het Aziatische continent. Precies op de grens van Europa en Azië ligt Istanbul, dit is de thuisbasis van voetbalclubs Besiktas, Fenerbahce en Galatasaray.
TURKIJE Landenweb.nl.
Reisinformatie Turkije N. Reizendoejezo Turkije N. Romans over Turkije N. Rondreis door Turkije N. Rondreis Turkije N. Startpagina Cappadocië N. Turkije Reisforum N. Turkije Reislocaties N. Turkije Reisstart NE. Turkije Verzamelgids N. Vakantiebestemming.info Turkije Cappadocie N. Artikelen en Reisverhalen over TURKIJE.
Turkije informatie.
Bezienswaardigheden in Turkije zijn onder meer: de tempel van Artemis in Efeze, de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, Pamukkale en Aphrodisias. Belangrijke bezienswaardigheden staan op de werelderfgoed of de voorlopige Turkije werelderfgoed lijst, maar ook over minder bekende bezienswaardigheden en onbekende plaatsen in Turkije bieden we veel informatie.
Vakantie Turkije Alle informatie over dit warme vakantieland!
Turkije heeft een erg lange geschiedenis dat teruggaat tot een aantal eeuwen voor Christus. Het grondgebied dat nu onder Turkije valt is eerder in het bezit geweest van de Romeinen en Byzantijnen, waarbij de Ottomanen als laatste vanuit Azië binnenvielen omstreeks 1500.
Praktische informatie Turkije FOX.nl.
Inloggen mijn FOX. Praktische info Turkije. Ga goed voorbereid op reis! Heeft u een wereldstekker nodig, kunt u water uit de kraan drinken en moet u misschien een visum regelen? U vindt hier de antwoorden op deze belangrijke vragen voorafgaand aan uw reis.

Contacteer ons