Meer resultaten voor kasteel eltz duitsland

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kasteel eltz duitsland
 
Een prachtige boswandeling naar Burg Eltz in Duitsland Moezel.
Maar al vrij snel heb ik het ook wel weer gezien. Maar omdat Burg Eltz in Duitsland bekend staat als een van de mooiste burchten van het land én de wandeling er naar toe bijzonder fraai is, bezocht ik deze plek met alle liefde.
Startpagina Burg Eltz.
Om beter te kunnen genieten van het kasteel, raden wij u aan voor 11.00 uur of na 15.00 uur te komen. Wij verheugen ons op uw bezoek! Met vriendelijke groet., Graaf en gravin Eltz. on social networks. Kastellanei Burg Eltz.
Burg Eltz bezoeken? Ontdek het geheel intact kasteel.
Rondleidingen starten normaal gesproken iedere 15 minuten en iedere 10 minuten gedurende het hoogseizoen. De voertaal bij deze rondleidingen is Duits, maar foldertjes met alle interessante weetjes en feitjes over de burcht zijn ook in het Nederlands verkrijgbaar. Bekijk op een grotere kaart. Reviews en beoordelingen Burcht Eltz. Heb je zelf tips of opmerkingen over Burg Eltz: een nog geheel intakt kasteel?
Burg Eltz Wierschem 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
21 april 2018 beoordeeld. Mooiste kasteel in Duitsland? Ongeveer 10 jaar geleden hadden we dit kasteel al gezien vanaf afstand in de avond, toen konden we verder niet naar binnen en hadden we kunnen doorrijden. Nu is alles meer georganiseerd op grotere bezoekers aantallen. Je kan je auto kwijt voor 2 en 15. Stel een vraag over Burg Eltz.
Kastelen van de moezel Burg Eltz.
Burcht Eltz is een van de belangrijkste burchten in Duitsland, gelegen in de plaats Wierschem. Het is sinds 1157 de residentie van de graven van Eltz. Er werd 500 jaar lang aan gebouwd waardoor zowel middeleeuwse. alsook gebouwen in renaissance stijl ontstonden. Rond zijn imposante slotplein staan acht woontorens. Binnen valt er adellijke wooncultuur door de eeuwen heen te bewonderen. In de schatkamer worden kunstvoorwerpen van goud en zilver, ivoor en porselein. evenals historische wapens bewaard. Burg Eltz stond afgebeeld op de oude 500-Mark biljetten. In tegenstelling tot bijv. de Reichsburg in Cochem, is het slot niet vanaf de weg te zien. Hierdoor is het niet zo'n' toeristische trekpleister, wat de sfeer zeker ten goede komt. Het is gelegen aan een riviertje, wat in vroegere tijd., een belangrijke handelsroute vormde tussen de Moezel en de Eifel. De functie van het kasteel was het heffen van tol op deze handelsroute.,
Burg Eltz Moselkern Mooiste Kasteel van Duitsland.
Met zijn acht spitse torens is het één van de mooiste en best bewaard gebleven burchten van Duitsland en dus zeker een bezoekje waard. Het is sinds 1157 de residentie van de graven van Eltz. Er werd 500 jaar lang aan gebouwd waardoor zowel middeleeuwse alsook gebouwen in renaissance stijl ontstonden.
Top 10 activiteiten in de buurt van Burg Eltz TripAdvisor.
Wat te doen in de buurt van Burg Eltz. Burg Eltz 1, 56294 Wierschem, Rijnland-Palts, Duitsland. Lees beoordelingen van Burg Eltz. 1 van 2 dingen om te doen in Alken. 56332 Alken / Mosel, Alken, Rijnland-Palts Duitsland. 72, km van Burg Eltz.
Burg Eltz Wikipedia.
Burcht Eltz is één van de belangrijkste burchten in Duitsland, gelegen in de plaats Wierschem. Het is sinds 1157 de residentie van de graven van Eltz. Er werd 500 jaar lang aan gebouwd waardoor zowel gebouwen in Middeleeuwse als in Renaissance stijl ontstonden. Rond zijn imposante slotplein staan acht woontorens. Binnen valt er de adellijke wooncultuur door de eeuwen heen te zien. In de schatkamer worden kunstvoorwerpen van goud en zilver, ivoor en porselein evenals historische wapens bewaard. Externe link bewerken. website Burg Eltz. Zie de categorie Burg Eltz van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleBurg_Eltzoldid51683532.: Kasteel in Rijnland-Palts.

Contacteer ons