Meer resultaten voor hanzesteden 999 games

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     hanzesteden 999 games
 
Hanzesteden: Spellendatabase Bordspelmania.
Wat een design inderdaad en dan staat zelfs Zwolle er niet eens op en Kampen wel maar het ergste is dat Arnhem en Groningen eigenlijk meer vrije steden zijn en geen hanzesteden naar mijn mening. De echte hanzesteden lagen voornamelijk rondaan de Ijssel.
Hanzesteden.
Zet je kooplieden in op verbindingswegen tussen verschillende Hanzesteden. Daarbij kun je niet alleen je handelaren verplaatsen, maar ook andere handelaren verdrijven. Lukt het je om alle posities op een verbindingsweg te bezetten, dan mag je een handelsroute stichten en een nederzetting plaatsen. Maar je mag ook één van je eigenschappen ontwikkelen, waardoor je de rest van het spel bepaalde voordelen hebt. Heb jij aan het einde van het spel de meeste roempunten? Meer informatie Artikelcode 999-HNS01. Merk 999 Games.
Hanze: Spellendatabase Bordspelmania.
In de veertiende eeuw doorkruist de handelsvloot van omliggende Hanzesteden de Oostzee. De spelers zijn slimme kooplieden die elkaar te snel af willen zijn en met hun kapitaal her en der goederen kopen en elders weer afzetten. Het is zaak om in de juiste steden voldoende opslagmogelijkheden te hebben en dus verrijzen overal pakhuizen.
Hanzesteden NL YouTube.
Published on Feb 11, 2013. Uitleg Review van het spel Hanzesteden, uitgegeven door 999 Games, door Nox Spellenzolder. Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust. 45-60 Minuten Speeltijd. Het nieuw te plaatsen bonus-fiche legt men gedekt op het spelersbord pas aan het einde van de beurt wordt het open op het bord geplaatst.
Hanzesteden/Hansa Teutonica Review Spellenclub 13.
20 koopmannen 4 per kleur., 1 zwart blokje dat gebruikt wordt voor het bijhouden van volledig bezette steden., 4 soldaten fiches en 1 zwarte pion die gebruikt worden in een spel voor twee., en de spelregels in het Duits en Engels Argentum of Nederlands 999 Games.
Hanze.
/ 60 min. Voor 1500: uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd. Gratis verzending vanaf 2000, in Nederland en België. Over het spel. In de veertiende eeuw doorkruist de handelsvloot van omliggende Hanzesteden de Oostzee.
Product niet gevonden! SpellenTopper.nl.
Neem contact op. Heeft u vragen? Gebruik ons contactformulier. U ontvangt uiterlijk binnen 24 uur een reactie. Days of Wonder. Drie Magiërs Spellen. Fantasy Flight Games. Rory's' Story Cubes. Scala leuker leren. Steve Jackson Games. The Game Master. White Goblin Games.
bol.com Hanzesteden Winnaar Nederlandse Spellenprijs 2011, 999 Games Speelgoed.
terug naar homepage. Hanzesteden Winnaar Nederlandse Spellenprijs 2011. Merk: 999 Games. 4.7 van de 5. E-mail deze pagina. Afbeelding 1 van 2. Merk: 999 Games. 12 99 jaar. 2 tot 5 spelers. Speeltijd: 90 minuten. Hanzesteden zijn onderdeel van het Hanzeverbond.

Contacteer ons