Resultaten voor hanzesteden 999 games

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     hanzesteden 999 games
 
Hanzesteden.
Voor 1500: uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd. Gratis verzending vanaf 2000, in Nederland en België. Over het spel. De Duitse Hanze was een samenwerkingsverband van voornamelijk Duitse kooplieden tijdens de Middeleeuwen. De steden die zich hierbij aansloten, werden Hanzesteden genoemd.
Hanzesteden: Spellendatabase Bordspelmania.
Geplaatst: do 16 sep 2010, 0322.: Wat een design inderdaad en dan staat zelfs Zwolle er niet eens op en Kampen wel maar het ergste is dat Arnhem en Groningen eigenlijk meer vrije steden zijn en geen hanzesteden naar mijn mening.
Hanze: Spellendatabase Bordspelmania.
In de veertiende eeuw doorkruist de handelsvloot van omliggende Hanzesteden de Oostzee. De spelers zijn slimme kooplieden die elkaar te snel af willen zijn en met hun kapitaal her en der goederen kopen en elders weer afzetten. Het is zaak om in de juiste steden voldoende opslagmogelijkheden te hebben en dus verrijzen overal pakhuizen.
Hanzesteden/Hansa Teutonica Review Spellenclub 13.
20 koopmannen 4 per kleur., 1 zwart blokje dat gebruikt wordt voor het bijhouden van volledig bezette steden., 4 soldaten fiches en 1 zwarte pion die gebruikt worden in een spel voor twee., en de spelregels in het Duits en Engels Argentum of Nederlands 999 Games.
Hanze.
Vanaf 10 jaar. / 60 min. Voor 1500: uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd. Gratis verzending vanaf 2000, in Nederland en België. Over het spel. In de veertiende eeuw doorkruist de handelsvloot van omliggende Hanzesteden de Oostzee.
Hanzesteden van 999 Games kopen SpellenTopper.nl.
Indien binnen 14 dagen aan ons gemeld, alleen in originele verpakking. Informatie over de uitgever. Bezoek de website van 999 Games. Bekijk andere producten. Vertel een vriendin. Vertel een bekende over Hanzesteden van 999 Games. koehandel logo bordspel kolonisten carcassonne.
Hanzesteden NL YouTube.
Published on Feb 11, 2013. Uitleg Review van het spel Hanzesteden, uitgegeven door 999 Games, door Nox Spellenzolder. Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust. 45-60 Minuten Speeltijd. Het nieuw te plaatsen bonus-fiche legt men gedekt op het spelersbord pas aan het einde van de beurt wordt het open op het bord geplaatst.
Spellen recensie Hanze.
Hanze is wat mij betreft een aanrader voor de liefhebbers van vlotte tactische spellen. De spelregels bevatten een grafische grap: in de afbeelding van de koopman op pagina 2 is het gezicht van Michael Schacht verwerkt. Auteur: Michael Schacht. Uitgever: Abacus Spiele / 999 Games.

Contacteer ons