Op zoek naar hanzesteden spel?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     hanzesteden spel
 
Hanzesteden.
De Nederlandse Spellenprijs is de kwaliteitsprijs voor in h. Over het spel. De Duitse Hanze was een samenwerkingsverband van voornamelijk Duitse kooplieden tijdens de Middeleeuwen. De steden die zich hierbij aansloten, werden Hanzesteden genoemd. Dit verbond was officieus en is nooit door een verdrag bevestigd.
Hanzesteden/Hansa Teutonica Review Spellenclub 13.
Het spel is vrij eenvoudig uit te leggen, de spelduur is aangenaam kort voor een spel met zoveel mogelijkheden en er is voldoende interactie. Je kan Hanzesteden ook met twee spelen. Het spelbord wordt dan aan de hand van soldaten in 16 provincies verdeeld.
Hanzesteden: Spellendatabase Bordspelmania.
Hanzesteden is een spel met relatief eenvoudige spelmechanismen, maar toch zit het spel boordevol tactiek. Ik vind Hanzesteden een topper die gerust naast Steden Tijdperk, Hoogspanning, Tikal, Maharadja, Puerto Rico, El Grande en andere toppers mag staan. Alleen jammer van het oerlelijke en gortdroge speelbord.
Vind hanze in Gezelschapsspellen Bordspellen op Marktplaats.nl.
Nog nieuw in de seal. Wedijver om de economische macht in de hanzesteden van de 14e eeuw. Doorkruis de oostzee met een gemeenschappelijk handelsschip, steeds op zoek naar buitenkansjes om goedkoop elders gewilde handelswaren te bemachtigen. De spelers zijn slimme kooplieden die elkaar te snel af willen zijn.
Hanze.
Over het spel. In de veertiende eeuw doorkruist de handelsvloot van omliggende Hanzesteden de Oostzee. De spelers zijn slimme kooplieden die elkaar te snel af willen zijn en met hun kapitaal her en der goederen kopen en elders weer afzetten.
Hanzesteden van 999 Games kopen SpellenTopper.nl.
Hanzesteden leeftijd: 12, speelduur: 90 min, aantal spelers: 2 5 Handelsgeest en samenwerking, dat waren de speerpunten van de Duits Hanze. In dit bekroonde bordspel treden de spelers in de voetsporen van de vele kooplieden die bij dit handelsgilde betrokken waren. Handelskantoren kunnen worden gesticht waaruit brede dan wel gespecialiseerde handelsbetrekkingen kunnen worden gestart. Handelsroutes moeten worden veroverd en onderhouden en uiteraard ontwikkelt een ware handelaar zichzelf ook verder. De talloze mogelijkheden maken dit spel tot een ware uitdaging.
Hanzesteden NL YouTube.
Published on Feb 11, 2013. Uitleg Review van het spel Hanzesteden, uitgegeven door 999 Games, door Nox Spellenzolder. Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust. 45-60 Minuten Speeltijd. Het nieuw te plaatsen bonus-fiche legt men gedekt op het spelersbord pas aan het einde van de beurt wordt het open op het bord geplaatst.
Hanzesteden bordspel Intertoys.
Tijdens de Middeleeuwen was de Duitse Hanze een samenwerkingsverband van voornamelijk Duitse kooplieden. De steden die zich bij dit verband aansloten werden Hanzesteden genoemd. Er zijn zeker 200 steden die direct of indirect bij de Hanze betrokken waren. De spelers zijn net als in het spel Hanze, kooplieden.

Contacteer ons