Op zoek naar spel hanzesteden?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     spel hanzesteden
 
Hanzesteden bordspel Intertoys.
Tijdens de Middeleeuwen was de Duitse Hanze een samenwerkingsverband van voornamelijk Duitse kooplieden. De steden die zich bij dit verband aansloten werden Hanzesteden genoemd. Er zijn zeker 200 steden die direct of indirect bij de Hanze betrokken waren. De spelers zijn net als in het spel Hanze, kooplieden.
Hanzesteden.
Zet je kooplieden in op verbindingswegen tussen verschillende Hanzesteden. Daarbij kun je niet alleen je handelaren verplaatsen, maar ook andere handelaren verdrijven. Lukt het je om alle posities op een verbindingsweg te bezetten, dan mag je een handelsroute stichten en een nederzetting plaatsen. Maar je mag ook één van je eigenschappen ontwikkelen, waardoor je de rest van het spel bepaalde voordelen hebt.
Hanzesteden: Spellendatabase Bordspelmania.
Geplaatst: ma 15 apr 2013, 0104.: Hanzesteden is een spel met relatief eenvoudige spelmechanismen, maar toch zit het spel boordevol tactiek. Ik vind Hanzesteden een topper die gerust naast Steden Tijdperk, Hoogspanning, Tikal, Maharadja, Puerto Rico, El Grande en andere toppers mag staan.
Hanzesteden NL YouTube.
Published on Feb 11, 2013. Uitleg Review van het spel Hanzesteden, uitgegeven door 999 Games, door Nox Spellenzolder. Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust. 45-60 Minuten Speeltijd. Het nieuw te plaatsen bonus-fiche legt men gedekt op het spelersbord pas aan het einde van de beurt wordt het open op het bord geplaatst.
Hanzesteden/Hansa Teutonica Review Spellenclub 13.
Het spel is vrij eenvoudig uit te leggen, de spelduur is aangenaam kort voor een spel met zoveel mogelijkheden en er is voldoende interactie. Je kan Hanzesteden ook met twee spelen. Het spelbord wordt dan aan de hand van soldaten in 16 provincies verdeeld.
Hanze.
Gratis verzending vanaf 2000, in Nederland en België. Over het spel. In de veertiende eeuw doorkruist de handelsvloot van omliggende Hanzesteden de Oostzee. De spelers zijn slimme kooplieden die elkaar te snel af willen zijn en met hun kapitaal her en der goederen kopen en elders weer afzetten.
AnderSpel Hanze.
1 spelbord, 78 goederenfiches in 6 verschillende kleuren, 22 munten, 1 schip, en voor elke speler: 1 geldzak en 15 marktkramen in zijn spelerskleur. Het spelbord toont negen Hanzesteden gelegen aan de Baltische zee. Tijdens het spel vaart het schip van de ene stad naar de andere, maar niet elke route is mogelijk.
bol.com Hanzesteden Winnaar Nederlandse Spellenprijs 2011, 999 Games Speelgoed.
Merk: 999 Games. 12 99 jaar. 2 tot 5 spelers. Speeltijd: 90 minuten. Hanzesteden zijn onderdeel van het Hanzeverbond. In traditie was dit een samenwerkingsorganisatie van Duitse steden, maar nu een ontzettend mooi spel! Vanaf 12 jaar. Meer weten over?

Contacteer ons