Meer resultaten voor kasteel in duitsland kopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kasteel in duitsland kopen
 
Kasteelruïne met rustiek huisje te koop in Duitsland Tweedehands.nl.
Rustiek gelegen op bergtop Oppervlakte.: Kasteelruïne met rustiek huisje te koop in Duitsland, 20 km vanaf de Moezel. Afstand tot Arnhem is ongeveer 350 km. De onderste helft van het huisje bestaat uit een oude kasteeltoren met een kerker. De bovenste helft van het huisje is een typisch Duitse vakwerkbouw. Een interne verbouwing is in gang gezet, maar nog niet afgerond, er zit nog eigen werk aan. Woonoppervlak circa 75m2. Het huisje is aangesloten op riolering, elektriciteit en water. Er hoort een kasteelruïne bij daterend uit de elfde eeuw. Dit was in vroeger tijden een belangrijke burcht die in het bezit is geweest van Duitse adel direct gerelateerd aan keizer Heinrich II, keizer Konrad II en paus Leo IX. Het geheel staat op een romantische bergtop van circa 5.000 meter eigen grond met blijvend vrij uitzicht. De toegangsweg tot het kasteel loopt tussen de rotsen door.
7 kastelen te koop zónder renovatiekosten 925.nl.
Gelegen op een eiland, dus mét gracht. Het kasteel is meerdere malen verbouwd, maar de autenthieke, tien centimeter dikke eiken deuren van meer dan 300 jaar oud doen nog steeds dienst. Bovendien krijgt u er een bewogen geschiedenis bij met een brand in 1575 én een Duitse plundering u kunt wel raden wanneer dat ongeveer plaatsvond.
Kasteel Kopen in Saksen Duitsland.
Werelddelen Europa Duitsland Saksen Kasteel. Terug naar Saksen. Barockschloss Oberlichtenau Op aanvraag. Zie website: www.schlossoberlichtenau.com Privé gebruik is mogelijk. Barockschloss Website: schlossoberlichtenau@hotmail.com Op aanvraag. Doe je website. Heel groot mooie barokke kasteel in Uhyst gelegen aan een meer. Een heel groot vrijstaand kasteel vlak bij het meer Bärwalder See in Saksen in Oost-Duitsland.
Te koop in Duitsland De Bie.
Te koop in Duitsland: Het statige groote slot / kasteel in 39307 Parchen, in de. Boerderij in Liebschützberg / Oschatz in Duitsland, Saksen. ca 230 m2 ca 5146 m2. Aangeboden een zeer fraaie maar op te knappen vierseitenhof carree, boerderij, gelegen in Bornitz.
Aanbod.
Detail Slot Riddergoed in wijnstreek Ref: ID0010. Verkocht Prijs: Consult us. Woonoppervlakte: 95100, m. Grondoppervlakte: 1.99600, m. Pluspunten: Eigen park, Authentieke details, Historische omgeving. Detail Luxe Villa Ref: ID0001. Verkocht Prijs: 120.00000., Woonoppervlakte: 60000, m. Grondoppervlakte: 2.00000, m. Pluspunten: Rustige omgeving, Skigebied, Ruime tuin. Zoek uw droompand. 0 objecten gevonden. Exclusief Vastgoed Duitsland.
Syburger Wasserschloss te koop Schloss Möhren.
In alledrie zou ik zo als vakantiewoning willen hebben. Maar goed, wij hebben al een kasteel, 45, ha grond, Guthaus, torentjes en middeleeuwse stallen laat ik me daar eerst maar eens op concentreren. Maar mocht je interesse en een tonnetje of 9 of meer over hebben.
Kasteel te koop Prestigieus internationaal onroerend goedy Immoulin Group Moulin.
Woonoppervlak 350 m. Kasteel te koop uit de 15e eeuw, liefdevol gerenoveerd, prachtig landhuis, Charente. Grond 63.000 m. Woonoppervlak 620 m. Gorgeous 19th-century old Chateau for sale on 5 ha with gites and pool, in the Tarn. Grond 53.000 m.
Te koop: Kastelen in Europa! Manify.nl.
Er is nog een klein binnentuintje aangelegd dat leidt naar een Italiaanse tuin en park. Burg Rheineck in Duitsland: 233, miljoen. Burg Rheineck heeft meer dan genoeg privacy met 500 bomen en is meer dan 1000 jaar oud. Het kasteel heeft een adembenemend uitzicht over de Rijn en heeft meer dan 30 hectare grond met een tennisbaan en een helikopterplatform.

Contacteer ons